12 ARALIK 2018 TARİHİNDE ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE ORYANTASYON GEZİSİ YAPILDI.

12 Aralık 2018 tarihinde Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Tuğrul VAROL'un yöneticiliğinde Orman Mühendisliği öğrencileri ile oryantasyon gezisi yapıldı. Zonguldak’ın 5 km güneydoğusunda bulunan Gökgöl mağarasına gidildi. Öğrencilerin üniversite ortamına alışmalarına, uyum sağlamalarına ve karşılaşabilecekleri sorunları çözebilmelerine ve eğitim, öğretim çalışmalarına daha etkin ve verimli bir şekilde katılabilmelerine olanak sağlaması amacıyla geçekleştirilen gezi dönüşünde Kutlubey Kampüsünde Kahveland'de  öğrencilerin alıştırma-oryantasyon hizmetlerine ilişkin sorunlarının ve beklentileri hakkında görüşleri alındı.