Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL "Akademik Performans Ödülü" aldı.

Başarılı akademisyenlere ödülleri verildi
Tören kapsamında; uluslararası saygın dizinlerde taranan dergilerde en çok yayın yapan ve en yüksek etki değerli dergilerde yayın yapan öğretim elemanlarına “Akademik Performans Ödülü” verildi.
Ödüller, Akademik Performans Üçüncüleri Öğr. Gör. Dr. Güneş Günay Sezer ile Prof. Dr. Halil Barış Özel’e; Akademik Performans İkincileri Doç. Dr. Deniz Aydemir, Prof. Dr. Osman Gençel ve Prof. Dr. Mustafa Sabri Gök’e ve Akademik Performans Birincisi Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Cahit Karaoğlanlı’ya verildi.

Uluslararası saygın dizinlerce taranan etki değeri en yüksek dergilerde yayın yapan ve ‘Etki Değeri En Yüksek Makale Ödülü’ üçüncüsü Arş. Gör. Recep Önder Sürmeli, ikincisi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Genç, birincisi Dr. Öğr. Üyesi Faruk Ugranlı’ya da ödülleri takdim edildi.