Orman Fakültesinin değerli üyesi Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU' na veda yemeği düzenlendi.

Orman Fakültesinin değerli üyesi Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU' nun veda yemeği Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR ve  Orman Fakültesi öğretim üyelerinin katılımıyla 19/07/2018 tarihinde yapıldı. Emeği geçen hocamızı ve sevgili eşini minnet ve saygılarımızla Bartın'dan uğurladık. Emeklilik günlerinde sağlık ve mutluluklar dileriz.

• Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü ile Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü İşbirliği içerisinde.

• Sayın Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY Üniversitemiz ziyaret etti.

• Üniversitemiz Isparata'da (ISNOS-MED 2018) temsil edildi.

• Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü ve Zonguldak Orman Bölge Müdürü ziyareti.

• Akademik Kurul Toplantısı

• Orman Amenajmanı Esasları ve Dendrometri Uygulama Dersleri Yapıldı.

• Gymnospermae Dersi Uygulama Gezisi

• Bölümümüzün 25.yıl kutlaması yapıldı.

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL "Akademik Performans Ödülü" aldı.