Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU'nun Orman Hasılat Bilgisi Kitabı Genişletilmiş Şekli İle Yayınlanmıştır.

Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU'nun 2002 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Yayın No:22, Fakülte yayın No: 9 olan Orman Hasılat Bilgisi Ders Kitabının genişletilmiş şekli Aralık 2017'de Bartın Üniversitesi Yayın No: 31, Orman Fakültesi Yayın No: 13 oalarak yayınlanmıştır. Kitap Bartın Üniversitesi Kütüphanesinden temin edilebilir.

• Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü ile Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü İşbirliği içerisinde.

• Sayın Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY Üniversitemiz ziyaret etti.

• Üniversitemiz Isparata'da (ISNOS-MED 2018) temsil edildi.

• Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü ve Zonguldak Orman Bölge Müdürü ziyareti.

• Akademik Kurul Toplantısı

• Orman Amenajmanı Esasları ve Dendrometri Uygulama Dersleri Yapıldı.

• Gymnospermae Dersi Uygulama Gezisi

• Bölümümüzün 25.yıl kutlaması yapıldı.

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL "Akademik Performans Ödülü" aldı.