image/svg+xml

2017-2018 eğitim öğretim yılında  düzenlediğimiz gezilerden biri olan
Balamba Tabiat Parkı gezisi bilimsel,  kültürel ve sportif içeriği ile öğrencilere güzel anlar sundu.

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL "Akademik Performans Ödülü" aldı.

• Oryantasyon Eğitimi

• 7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü İçerisinde Eğitim Faaliyeti

• Orman Fakültesinin değerli üyesi Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU' na veda yemeği düzenlendi.

• Orman mühendisliği akademik personeli iftar yemeğinde buluştu.

• Gymnospermae dersi kapsamında 11.12.2017 tarihinde Safranbolu Ahmetusta mevkiinde arazi uygulaması (tatbikat) yapıldı.

• Küresel İklim Değişikliği ve Yenilenebilir Enerjinin Önemi (Panel)

• Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU'nun Orman Hasılat Bilgisi Kitabı Genişletilmiş Şekli İle Yayınlanmıştır.

• ORMAN MÜH. 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE BALAMBADA TANIŞMA VE KAYNAŞMA GEZİSİ YAPILDI.

• KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Cafer YILDIZ, MÜDEK kapsamında üniversitemizi ziyaret etti.