Orman mühendisliği akademik personeli iftar yemeğinde buluştu.

04/06/2018 tarihinde Gürgen By Mangalda düzenlenen iftar yemeği, bölümümüz akademik personelinin eşleri ve çocuklarının katılımıyla gerçekleştirildi. Ramazan ruhuna yakışır bir şekilde, birlik beraberlik içerisinde hoş sohbetlerin yapıldığı yemeğe katılanlara teşekkür ederiz.

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL "Akademik Performans Ödülü" aldı.

• Oryantasyon Eğitimi

• 7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü İçerisinde Eğitim Faaliyeti

• Orman Fakültesinin değerli üyesi Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU' na veda yemeği düzenlendi.

• Orman mühendisliği akademik personeli iftar yemeğinde buluştu.

• Gymnospermae dersi kapsamında 11.12.2017 tarihinde Safranbolu Ahmetusta mevkiinde arazi uygulaması (tatbikat) yapıldı.

• Küresel İklim Değişikliği ve Yenilenebilir Enerjinin Önemi (Panel)

• Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU'nun Orman Hasılat Bilgisi Kitabı Genişletilmiş Şekli İle Yayınlanmıştır.

• ORMAN MÜH. 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE BALAMBADA TANIŞMA VE KAYNAŞMA GEZİSİ YAPILDI.

• KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Cafer YILDIZ, MÜDEK kapsamında üniversitemizi ziyaret etti.