Bartın Üniversitesi Ormancılık Kulübü Sonbaharı Balamba Tabiat Parkında Karşıladı.

Bartın Üniversitesi Ormancılık Kulübü 7 Kasım 2021 tarihinde Bartın Merkez’de bulunan Balamba Tabiat Parkı’nda etkinlik düzenledi. Çoğunluğunu Bartın Orman Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Ormancılık Kulübü üyelerine üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrenciler de katıldı. Etkinlikte Tarım ve Orman Bakanlığı 10. Bölge Müdürlüğü Bartın İl Şube Müdürlüğü’nün değerli personelleri kulüp üyelerimize ülkemizdeki korunan alanlar, biyolojik çeşitlilik, doğa koruma konularında bilgiler verdiler. Etkinlik kapsamında Balamba Tabiat Parkı içinde hem doğa yürüyüşü yapıldı hem de Bartın DKMP Şefi Rabia KALMAZ KAPTAN tarafından tabiat parkında bulunan ağaç türleri hakkında kulüp üyelerimize uygulamalı olarak bilgiler verildi.