2018-2019 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti.

Üniversitemizin 11’inci mezuniyet törenlerinde 2 bin 830 öğrenci mezun olmanın heyecanını aileleriyle birlikte yaşadı.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve 2 gün süren mezuniyet törenleri büyük bir coşkuyla kutlandı. Üniversite öğrenimlerini tamamlama başarısı gösteren 2 bin 830 öğrenci mezun olmanın heyecanını yaşadı. Mezuniyet törenleri dolayısıyla Türkiye’nin 81 ilinden ve farklı ülkelerden öğrencilerin yakınları Bartın’a gelerek mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Orman Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Töreni 26/06/2019 da saat 11:00 da Kutlubey Kampüsü Spor salonunda gerçekleşti.
Orman Mühendisliği Öğretim elemanları büyük bir gururla öğrencilerinin yanındaydı ve öğrencilerin mezuniyet sevinçlerine ortak oldular.

Üniversitemiz Orman Fakültesi birincisi Şeyma ÖZLÜSOYLU oldu.
Üniversitemiz mezuniyet törenlerinde üniversite, fakülte ve bölüm bazında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. Öğrencilerin başarı sıralamaları hazırlanırken lisans eğitimi için 8 dönem ve ön lisans eğitimi için ise 4 dönem üzerinden son final sınavları ile elde ettikleri notlar temel alındı.
Üniversitemiz Orman Fakütesi ikincisi Tuğçe KASIM oldu. Aynı zamanda Orman Mühendisliği Bölüm birincisi Şeyma ÖZLÜSOYLU'ya, bölüm ikincisi Tuğçe KASIM'a ve Bölüm Üçüncücüsü Büşra Burçak YAYLA'a Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL tarafından  ödül verildi.

Hep birlikte kep attılar.
25-26 Haziran 2019 tarihlerinde 6 ayrı program halinde gerçekleştirilen törenlerin sonunda mezun öğrenciler hep bir ağızdan mezuniyet andını okudular. Mezun öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Törenler sonunda alanını uzun süre terk etmeyen mezun öğrenciler ve aileleri günün anısına çok sayıda fotoğraf çekti.

Sayın Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun, organizasyonlarda emeği geçenlere teşekkür etti.
2 gün süren mezuniyet törenlerinin ardından konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Organizasyonlara katılarak destek veren tüm akademik ve idari insan kaynağımız ile emeği geçen tüm Bartın Üniversitesi ailesi bireylerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
  • 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ ORM364 ORMAN ENTOMOLOJİSİ DERSİ KAPSAMINDA ARIT ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNDE UYGULAMA DERSİ YAPTI.

• KAMPÜSTE ANGİOSPERM UYGULAMA DERSİ YAPILDI.

• ORMANCILIK HAFTASI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ.

• Orman Mühendisliği Bölümü Son Sınıf Öğrencileri Fidanlık ve Biyolojik Mücadele Uygulamalarında

• Doç. Dr. Mertol Ertuğrul, COST Programına Çalışma Grubu Üyesi Olarak Atandı.

• MÜDEK kapsamında gerçekleştirilen ORM241 İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamalı dersleri 2. yılını doldurdu.

• Orman Fakültesi'nde Gerçekleşen Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Dersi Poster Sunumu

• ÖĞRENCİLERİMİZLE GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER PANELİNDE BERABERDİK.

• Öğrencilerimizle Orman Amenajman Laboratuvarındaydık.

• 5. ULUSARARASI ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.