30.10.2019 tarihinde, Dendrometri ve Orman Amenajmanı Esasları dersleri Kozcağız Orman İşletmesi Deposunda uygulamalı olarak yapılmıştır.

30.10.2019 tarihinde, Dendrometri ve Orman Amenajmanı Esasları dersleri  Doç. Dr. Birsen DURKAYA, Prof.Dr. Ali DURKAYA  ve Araş. Gör. Dr. Sinan KAPTAN tarafından Kozcağız Orman İşletmesi Deposunda uygulamalı olarak yapılmıştır. Ders kapsamında tek ağaçta  çap-boy ölçümü uygulamalı olarak yapıldı; Orman ürünleri standardizasyonu hakkında bilgiler verildi. Kozcağız Orman İşletmesi Orman Mühendisi Gülşah BÜLBÜL  ve  Depo Memuru Sefer BAYRAM Kozcağız Orman Envali ve Satış Deposundaki işleyişi anlattı. Kozcağız Orman İşletmesine ve çalışanlarına yardımları için teşekkürlerimizi sunarız.