Bugün, Türkiye Ormancılar Derneği’nden Burak Aydoğanoğlu, Bartın Orman Fakültesi’ni ziyaret ederek orman mühendisliği ve orman endüstri mühendisliği bölümü öğrencilerine bu sene 19-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan üçüncü Orman Olimpiyatları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Bartın Orman mühendisliği  ve Orman Endüstri mühendisliği bölümünden mezun olanlardan ilk üçe girene Türkiye Ormancılar Derneği Prof. Dr. Uçkun Geray Başarı Ödülü verildi.

Son olarak, öğrencilerden etkinliğe aktif katılım göstermelerini isteyen Aydoğanoğlu, Olimpiyatların aynı zamanda sosyal ağlarını genişletmeleri ve gelecekteki meslektaşlarıyla tanışmaları için mükemmel bir fırsat olduğunu ifade etti.
Bartın Orman Fakültesi öğrencileri, bu heyecan verici etkinlik için hazırlıklara şimdiden başlarken, Orman Olimpiyatları’na katılarak yeteneklerini sergileyecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorlar.
  • Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü MÜDEK Akreditasyonu Aldı

• Öğrencilerimiz ve mezunlarımızla 10. İstihtam ve Kariyer Günleri Etkinliğindeydik.

• BARÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde üçüncüsü gerçekleştirilen Toprak Etiği Eğitim Projesi’ndeydi.

• BARTIN ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

• Türkiye Ormancılar Derneği’nden Burak Aydoğan, Bartın Orman Fakültesi’ni ziyareti.

• Bartın Üniversitesi Orman Mühendisliği Öğrencileri Pınarbaşı'nda Teknik Gezideydi.

• ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE SİLVİKÜLTÜR TEKNİĞİ DERSİ KAPSAMINDA UYGULAMA YAPILDI

• ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE HASILAT BİLGİSİ VE ORMAN AMENAJMANI DERSLERİ KAPSAMINDA ARAZİ UYGULAMASI YAPILDI