image/svg+xml
image/svg+xml

BARTIN ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

Değerli Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Mezunlarımız,

Bugün, yıllarca süren emek, özveri ve kararlılıkla yürüdüğünüz bu yolun sonuna gelmenin gururunu ve mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz. Hepinizin büyük bir azim ve kararlılıkla başladığı bu yolculukta, bilgi ve becerilerinizi geliştirdiniz, hayat boyu sürecek dostluklar kurdunuz ve şimdi, orman mühendisliği gibi hayati bir alanda uzmanlaşmış bireyler olarak mezun oluyorsunuz.

Fakültemizde geçirdiğiniz bu süre zarfında kazandığınız akademik bilgiler ve pratik deneyimler, sizleri geleceğin lider ormancıları yapacak niteliktedir. Ülkemizin doğal kaynaklarının korunması, sürdürülebilir orman yönetimi ve çevresel farkındalığın artırılması konularında edindiğiniz bilgilerle büyük katkılar sağlayacağınıza inanıyoruz.

Bu süreçte sizlere rehberlik eden, destek olan ve bilgi birikimlerini sizlerle paylaşan tüm değerli hocalarımıza da en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların emeği ve yönlendirmeleri olmadan, bugün burada olmazdık.

Mezuniyet, bir son değil, yeni başlangıçların kapısını aralayan bir geçittir. Sizler, aldığınız eğitim ve kazandığınız deneyimlerle sadece mesleki hayatınızda değil, aynı zamanda kişisel gelişiminizde de büyük adımlar atmaya hazırsınız. Karşılaşacağınız her türlü zorluk ve fırsatta, Bartın Orman Fakültesi'nde aldığınız eğitimin sizlere yol göstereceğine inanıyoruz.

Sevgili mezunlarımız, geleceğinizin aydınlık ve başarılarla dolu olmasını diliyoruz. Unutmayın ki sizler, ülkemizin doğal mirasını koruyan, sürdürülebilir bir geleceği inşa eden bireyler olarak büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinize yürekten inanıyoruz.

Mezuniyetiniz kutlu olsun, yolunuz ve bahtınız açık olsun!
  • Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü MÜDEK Akreditasyonu Aldı

  • Öğrencilerimiz ve mezunlarımızla 10. İstihtam ve Kariyer Günleri Etkinliğindeydik.

  • BARÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde üçüncüsü gerçekleştirilen Toprak Etiği Eğitim Projesi’ndeydi.

  • BARTIN ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

  • Türkiye Ormancılar Derneği’nden Burak Aydoğan, Bartın Orman Fakültesi’ni ziyareti.

  • Bartın Üniversitesi Orman Mühendisliği Öğrencileri Pınarbaşı'nda Teknik Gezideydi.

  • ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE SİLVİKÜLTÜR TEKNİĞİ DERSİ KAPSAMINDA UYGULAMA YAPILDI

  • ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE HASILAT BİLGİSİ VE ORMAN AMENAJMANI DERSLERİ KAPSAMINDA ARAZİ UYGULAMASI YAPILDI

  • 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Öğrencileri, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi'ni Ziyaret Etti.

  • Orman Entomolojisi dersi kapsamında Arıt Orman İşletme Şefliğinde ve Akçamescit açık hava deposunda öğrencilere uygulamalı eğitim verildi.