BARTIN ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 10 HAZİRAN 2023 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Orman Mühendisliği Bölümü olarak bizler, ulusal ve uluslararası nitelikte çağdaş bir eğitim ve öğretim sürdürerek, orman kaynaklarının sürdürülebilir yönetimini sağlayan, olayları çok boyutlu olarak düşünüp yorumlayan, bilimsel etik değerleri yüksek, toplumsal sorumluluk taşıyan orman mühendisleri yetiştirmeyi amaçladık. Beraberce çabalayıp yürüdüğümüz eğitim öğretim yolunda bir sona geldik. Ancak mezun olmak bir son değil başlangıçtır.  Yıllarca süren eğitim ve sıkı çalışmalardan sonra yeni bir hayata geçiş için çalışan siz değerli öğrencilerimiz;   kazandığınız bilgiyi toplumsal ve endüstriyel faydaya dönüştürebilecek güce sahipsiniz.  Küresel alandaki gelişmeleri takip edebilir, aynı zamanda rekabet cesaretine sahip, disiplinler arası çalışma ortamlarına uyum sağlayabilen, mesleki çözümlerde paydaşlarıyla işbirliği yaparak çözüm üretebilen, alanında kendini en iyi şekilde ifade edebilen siz değerli mezunlarımızı tebrik ediyoruz. Bartın Üniversitesi ailesi her zaman yanınızda olduğumuzu hatırlatarak gelecek yaşamınızda başarılarınızın devam etmesini diliyoruz.