Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL "Akademik Performans Ödülü" aldı.

Başarılı akademisyenlere ödülleri verildi
Tören kapsamında; uluslararası saygın dizinlerde taranan dergilerde en çok yayın yapan ve en yüksek etki değerli dergilerde yayın yapan öğretim elemanlarına “Akademik Performans Ödülü” verildi.
Ödüller, Akademik Performans Üçüncüleri Öğr. Gör. Dr. Güneş Günay Sezer ile Prof. Dr. Halil Barış Özel’e; Akademik Performans İkincileri Doç. Dr. Deniz Aydemir, Prof. Dr. Osman Gençel ve Prof. Dr. Mustafa Sabri Gök’e ve Akademik Performans Birincisi Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Cahit Karaoğlanlı’ya verildi.

Uluslararası saygın dizinlerce taranan etki değeri en yüksek dergilerde yayın yapan ve ‘Etki Değeri En Yüksek Makale Ödülü’ üçüncüsü Arş. Gör. Recep Önder Sürmeli, ikincisi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Genç, birincisi Dr. Öğr. Üyesi Faruk Ugranlı’ya da ödülleri takdim edildi.
  • Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL "Akademik Performans Ödülü" aldı.

• Oryantasyon Eğitimi

• 7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü İçerisinde Eğitim Faaliyeti

• Orman Fakültesinin değerli üyesi Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU' na veda yemeği düzenlendi.

• Orman mühendisliği akademik personeli iftar yemeğinde buluştu.

• Gymnospermae dersi kapsamında 11.12.2017 tarihinde Safranbolu Ahmetusta mevkiinde arazi uygulaması (tatbikat) yapıldı.

• Küresel İklim Değişikliği ve Yenilenebilir Enerjinin Önemi (Panel)

• Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU'nun Orman Hasılat Bilgisi Kitabı Genişletilmiş Şekli İle Yayınlanmıştır.

• ORMAN MÜH. 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE BALAMBADA TANIŞMA VE KAYNAŞMA GEZİSİ YAPILDI.

• KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Cafer YILDIZ, MÜDEK kapsamında üniversitemizi ziyaret etti.