Orman Amenajmanı Esasları ve Dendrometri Uygulama Dersleri Yapıldı.

Bölümümüz değerli öğretim üyeleri  Prof. Dr. Ali DURKAYA, Doç. Dr. Birsen DURKAYA ve Arş. Gör. Dr. Sinan KAPTAN hocalarımızın sorumluluğunda Orman Amenajmanı Esasları ve Dendrometri dersleri kapsamında Kozcağız Orman İşletme Şefliği ekibiyle birlikte öğrencilerimize orman ürünleri ve standardizasyonları konuları yerinde bilgilendirilme yapılmıştır. Bilgilendirme sonrası öğrencilerimiz , dikili bir ağaçta çap-boy ölçümü, yaş ve artım tespiti ile ağaç kesiminden sonra elde edilecek odun ürününün kalite sınıflarına göre sınıflandırılması, hacminin tespiti ve istiflenmasi gibi birçok konuda uygulama imkanı bulmuştur.