“Fakültemiz Mezunları Anlatıyor, Öğrencilerimiz Kariyerlerini Belirliyor” etkinlikleri devam ediyor.

2022 Bahar Döneminin son “Fakültemiz Mezunları Anlatıyor, Öğrencilerimiz Kariyerlerini Belirliyor” etkinliğinde Bartın Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunlarımız konuşmacı olarak yer aldılar. Fakültemiz Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN etkinliklerin moderatörlüğünü yaptı. 28.05.2022 Cumartesi akşamı kendisi de şirket sahibi olan Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ “Kendi Şirketimi Nasıl Kurarım?” konu başlığı içerisinde şirket türleri, bu şirketlerin özellikleri, şirketlerin kurulma süreci hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. 29.05.2022 Pazar akşamında ise “Kariyerim Sana Diyorum, Geleceğim Sen Anla!” konu başlığı ile Orman Endüstri Yüksek Mühendisi Abdullah Abdulkadir Karaduman konuk olarak yer aldı. İçeriğinde “İyi bir kariyer planlaması nasıl yapılır? Kariyer planlamasında sık yapılan hatalar nelerdir? Gelecek tasarımı nasıl yapılır? Değişimi nasıl yönetebilirim? 21.yy yetkinlikleri ve kariyerim” konularının yer aldığı etkileşimli bir sunum yaptı. Etkinliğin sonuna doğru elektronik ortamda yapılan kısa yarışmada katılımcılar öğrendikleri bilgileri kısa sürede cevaplamak için yarıştılar.