MÜDEK kapsamında gerçekleştirilen ORM241 İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamalı dersleri 2. yılını doldurdu.

Bartın Üniversitesi Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu arasında “Öğrencilerin Çok Disiplinli Takımlarda Etkin Biçimde Çalışabilme Becerilerinin Arttırılabilmesine İlişkin” yapılan protokol ile 11. ve 12. hafta dersleri uygulamalı olarak ORM IV amfisinde gerçekleştirilmiştir.

Doç. Dr. Ersin GÜNGÖR sorumluluğunda yürütülen ORM241 İş Sağlığı ve Güvenliği dersinde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Görevlisi Figen KARAÇETİN ile İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Görevlisi Pelin SARIKAYA ŞEKER tarafından öğrencilerimize Temel Yaşam Desteği, İlk Yardım ve İlk Yardımda Taşıma Teknikleri konularında uygulama eğitimi verilmiştir. Ders kapsamında, öğrencilerimiz ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri birlikte sorun tanımlama, formüle etme ve çözme becerisi konusunda uygulamalar gerçekleştirmiştir.
mudek-protokol-orm241-isg-ile-saglik-myo.pdf