Orman Fakültesi'nde Gerçekleşen Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Dersi Poster Sunumu

Orman Fakültesi öğrencileri, ORM2-ORM3 anfilerinin bulunduğu koridorda düzenlenen etkinlikte, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersi kapsamında hazırladıkları posterleri sunma fırsatı buldular. Saat 13:00'te gerçekleşen etkinliğe, sayın Dekan Prof. Dr. Birsen Durkaya, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuğrul VAROL ve bölümde görev yapan diğer öğretim elemanları da katılım sağladı. 1.sınıf öğrencileri, hazırladıkları posterler aracılığıyla bilgi teknolojileri konusundaki becerilerini ve öğrendikleri konuları paylaşma şansı elde ettiler. Etkinlik, öğrencilerin teknoloji kullanımıyla ilgili yeteneklerini geliştirmeleri, yaratıcılıklarını ortaya koymaları ve öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme fırsatı sunarak eğitim süreçlerine katkı sağladı.

Sunumda, sayın Dekan Prof. Dr. Birsen Durkaya, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuğrul VAROL ve Orman mühendisliği Bölümü öğretim elemanları, öğrencilerin projelerini dikkatle izledi ve öğrencilerle etkileşimde bulundular. Etkinlik, öğrencilere akademik camianın üst düzey temsilcileriyle iletişim kurma ve deneyimlerini paylaşma şansı sunarak öğrencilerin motivasyonunu artırdı.

Bu etkinlik, öğrencilerin bilgi teknolojilerini etkili bir şekilde kullanma becerilerini geliştirmelerine ve akademik topluluğa katkıda bulunmalarına yönelik Orman Fakültesi'nin destekleyici eğitim yaklaşımını vurguluyor.