Bartın Üniversitesi, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği 3. Sınıf öğrencileri Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL'in başkanlığında 2024 yılı Silvikültür Tekniği Dersi uygulamalarını Araç Orman İşletme Müdürlüğünün, Araç (Merkez) Orman İşletme Şefliğinde 14.05.2024 tarihinde gerçekleştirdi.
  • Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü MÜDEK Akreditasyonu Aldı

• Öğrencilerimiz ve mezunlarımızla 10. İstihtam ve Kariyer Günleri Etkinliğindeydik.

• BARÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde üçüncüsü gerçekleştirilen Toprak Etiği Eğitim Projesi’ndeydi.

• BARTIN ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

• Türkiye Ormancılar Derneği’nden Burak Aydoğan, Bartın Orman Fakültesi’ni ziyareti.

• Bartın Üniversitesi Orman Mühendisliği Öğrencileri Pınarbaşı'nda Teknik Gezideydi.

• ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE SİLVİKÜLTÜR TEKNİĞİ DERSİ KAPSAMINDA UYGULAMA YAPILDI

• ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE HASILAT BİLGİSİ VE ORMAN AMENAJMANI DERSLERİ KAPSAMINDA ARAZİ UYGULAMASI YAPILDI