Orman Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencileri Teknik Gezi İçin Adana'daydı.

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL, Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Batuhan GÜNŞEN, Dr. Öğr. Üyesi YafesYILDIZ VE  Orman Mühendisliği Bölümü 4. sınıf Öğrencileri Teknik Gezi için Adana Bölge Müdürlüğü'ndeydi.
29/04/2019 tarihinde Adana İline ulaşan öğrenciler, 30/04/2019 Tarihi salı günü Akyatan ve Ağyatan Kumul ağaçlandırma sahalarını gezdiler, Karataş Tabiat Parkı ziyaretinde bulundular ve DKMP ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi edindiler.
01/05/2019 tarihi çarşamba günü Karaisalı İşletme Müdürlüğünde Kızılçam tensil ve bakım çalışmaları hakkında , Özel ağaçlandırma ve gelir getirici tür çalışma sahalarını hakkında detay bilgiler edindiler.
02/05/2019 tarihi Perşembe günü Osmaniye İşletme Müdürlüğü'nde program devam ettti. Programda; depo faliyetlerinin görülmesi, mesire yerleri ile ilgili faliyetler, yayalaların görülmesi,orman zararlıları ile mücadele faliyetleri, Karaçam tensil çalışmaları yer aldı.
03/05/2019 tarihinde cuma günü Köprüköy Fidanlığı ziyaret edildi. Kaplı-tüplü fidan Üretimleri ve Millet Bahçesi mesire yeri gezisi yapıldı. Ceylan Fidanlığı fidan üretim çalışmaları, Ceylan Şefliği Fıstıkçamı ağaçlandırma sahaları tesis, bakım,budama çalışmaları anlatılarak teknik gezi programı tamamlandı.
Bölüm Başkanımız Sayın ÖZEL, başta Adana Orman Bölge Müdürü Sayın İsmet EROL'a ve Adana Bölge Müdürlüğü diğer çalışanlarına teşekkürlerini sundu.