Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi.

Yeni Öğrencilerimize Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

Bölümümüzü tercih eden 1. Sınıf öğrencilerimiz için 30 Eylül 2022 Cuma günü saat 14:00’de ORM-4 Amfisinde (Orman Fakültesi Kat:3) Doç. Dr. Yafes YILDIZ hocamızın sunumuyla Oryantasyon etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Metin TUNAY, Orman Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve Orman Endüstri Mühendisliği ve Orman Mühendisliği Ailesine yeni katılan değerli öğrencilerimiz katılım gösterdiler. Etkinlik sunusunda öğrencilerimize Orman Fakültemizin geçmişi ile ilgili bilgiler verildikten sonra Orman Endüstri Mühendisliği Bölümümüzün Ana Bilim Dalı bazındaki Akademik Kadrosu tanıtıldı. Ayrıca Bölüm dersleri ve laboratuvar imkanları hakkında bilgiler verildi. Eğitim süreci boyunca yapılacak teknik geziler ve fuar organizasyonları, öğrenci kulüpleri, spor olanakları, sağlık hizmetleri, öğrencilerimize ek gelir kapısı olabilecek kısmi zamanlı öğrenci istihdamı ve lisansüstü eğitim fırsatları gibi konularda öğrencilerimiz bilgilendirildi.