Üniversitemiz Isparata'da (ISNOS-MED 2018) temsil edildi.

Bölümümüz değerli Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ersin GÜNGÖR Isparta'da22-24 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen 1. Uluslararası Akdeniz Ülkeleri Silvipastoral Sistemler ve Konargöçer Toplumlar Sempozyumunda  (ISNOS-MED 2018) "Yenice Yöresi Tarımsal Ormancılık Önceliklerinin DinamikAnalitik Hiyerarşi Metodu (D-AHP) ile Belirlenmesi" başlıklı sözlü sunum ve  Doğal Trüf (Tuber aestivum Vittad.) Ormanı Sahalarının Sosyo-Ekonomik Açıdan  Değerlendirilmesi (Denizli Örneği) (Bildiri No:112)" adlı bildirsi ile Üniversitemizi temsil etmiştir.