BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ 1. KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDEYDİ.

• Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü MÜDEK Akreditasyonu Aldı

• Öğrencilerimiz ve mezunlarımızla 10. İstihtam ve Kariyer Günleri Etkinliğindeydik.

• BARÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde üçüncüsü gerçekleştirilen Toprak Etiği Eğitim Projesi’ndeydi.

• BARTIN ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

• Türkiye Ormancılar Derneği’nden Burak Aydoğan, Bartın Orman Fakültesi’ni ziyareti.

• Bartın Üniversitesi Orman Mühendisliği Öğrencileri Pınarbaşı'nda Teknik Gezideydi.

• ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE SİLVİKÜLTÜR TEKNİĞİ DERSİ KAPSAMINDA UYGULAMA YAPILDI

• ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE HASILAT BİLGİSİ VE ORMAN AMENAJMANI DERSLERİ KAPSAMINDA ARAZİ UYGULAMASI YAPILDI