Bartın Orman Fakültesi Meslek Tanıtımı için Liselere Gitti.

Ormancılık Hukuku Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Gökçe GENÇAY ve  Orman Amenajmanı Anabilim Dalı Doç. Dr. Birsen DURKAYA Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Kız Lisesi'nde  meslek tanıtımı için sunum yaptılar. Bartın  Üniversitesi eğitim-öğretim olanakları tanıtıldı. Bartın Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Akademik kadrosu, bölümün fiziki şartları, uygulamalı öğrenim yapabileceği laboratuvar şartları anlatıldı.  "Orman Mühendisliği nedir? Orman Mühendisi Nerelerde Çalışabilir? Mesleğin Çalışma sahası nasıldır? "sorularına yanıt verildi. Öğrenciler,  Meslekte kaliteli eğitim-öğretim adresi Bartın Üniversitesi Orman Fakültesine davet edildi.