image/svg+xml
image/svg+xml

BARTIN ORMAN MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİNDE  BULUŞTU.

BARTIN ORMAN MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİ   01 EKİM 2021 TARİHİNDE  SAAT 13.30' DA  ORMAN FAKÜLTESİ ORM4 ANFİSİNDE   ORYANTASYON EĞİTİMİ ve BİYOÇEŞİTLİLİK FARKINDALIĞI TOPLANTISINDA   BULUŞTU.

Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış öğrencilere, ders programlarına başlamadan önce üniversitenin işleyişi, akademinin dışında faaliyet gösteren birimleri, yerleşkeler ve öğrencilerin faydalanabilecek alanları ile ilgili bilgileri paylaşmak üzere hazırlanan programda Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökçe GENÇAY hoş geldiniz konuşması yaptılar.

Oryantasyon programları ile üniversitenin, akademik, sosyal ve kültürel imkanları hakkında bilgiler paylaşılarak öğrencilerin ders programı öncesi okula hızlı uyum sağlaması hedeflenen programda aynı zamanda öğrenciler mesleki bilgi vermek üzere Milli Parklar Doğa Koruma Şubesi Müdürlüğünde görevli Bartın Doğa Koruma ve Milli Park  Şefi Rabia KALMAZ KAPTAN, Bartın Doğa Koruma ve Milli Park  Şefi  Mehmet Özdemir ve Küre Dağları Milli Parkında görevli Mühendis Serdar ERPAY misafir oldular  ve tüm öğrencilerimize   orman mühendisliğinin çalışma sahaları, Doğa Koruma ve Yaban Hayatı konusunda eğitim verdiler.
Yeni öğrencilerin üniversite hayatına ve yerleşke kültürüne hızlı adapte olması amacıyla hazırlanan oryantasyon programında; kalite kültürünü öğrenciler arasında yaygınlaştırmak amacıyla öğrenciler tarafından kullanılacak formların kullanılması hakkında bilgiler verildi. Ayrıca dersler dışında öğrencilerin faydalanabileceği alanlar, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, laboratuvarlar, kütüphaneler, idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yer aldı. 
 
Tüm öğrencilerimize tekrar hoş geldin diyor ve 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında  başarılar diliyoruz. 
  • ORMAN MÜHENDİSLİĞİ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE HASILAT BİLGİSİ VE ORMAN AMENAJMANI DERSLERİ KAPSAMINDA ARAZİ UYGULAMASI YAPILDI

  • 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Öğrencileri, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi'ni Ziyaret Etti.

  • Orman Entomolojisi dersi kapsamında Arıt Orman İşletme Şefliğinde ve Akçamescit açık hava deposunda öğrencilere uygulamalı eğitim verildi.

  • 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ ORM364 ORMAN ENTOMOLOJİSİ DERSİ KAPSAMINDA ARIT ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNDE UYGULAMA DERSİ YAPTI.

  • KAMPÜSTE ANGİOSPERM UYGULAMA DERSİ YAPILDI.

  • ORMANCILIK HAFTASI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ.

  • Orman Mühendisliği Bölümü Son Sınıf Öğrencileri Fidanlık ve Biyolojik Mücadele Uygulamalarında

  • Doç. Dr. Mertol Ertuğrul, COST Programına Çalışma Grubu Üyesi Olarak Atandı.

  • MÜDEK kapsamında gerçekleştirilen ORM241 İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamalı dersleri 2. yılını doldurdu.

  • Orman Fakültesi'nde Gerçekleşen Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Dersi Poster Sunumu